it's a ladies night biatch























spårat

you're the only one who knows

när flickorna hade farit for jag på systers innebandymatch. när jag kom hem städa jag skruttens bur, målade naglarna, städade i vardagsrummet efter igår, städade också min garderob och mitt rum på kläder, läste tillåme lite till svenskaprovet. sen vare fotbollsmöte, vart i omklädningsrummet ist för kanslie, haha. sen for vi ut och sprang i snön i typ 20 minuter, var faktiskt sjukt härligt. sen styrke, mindre härligt men aja.



haha man börjar ju undra vad vi gör när vi ä med varann egentligen..

you are my sweetest

igår vid fem kom elsa och cissi. sen hade vi huset för oss själv i 10 timmar! vi började med att göra mat, typ framtida kockar? sen bäddade vi och spelade buzz. bytte om till pyamas och tog fram lite *host* gott och såg mello. sen sjöng vi, till en början seriöst, sen vart det bara så sjukt spårat. vi spelade sen kort och sen var klockan 3 och då satt vi på en film, eller ja, det tog ett tag. sen vid halv fyra somnade vi typ. det var då hur kul som helst, och det kommer nog en hel del bilder sen, elsa har skickat dem 70 vi tog, här kommer en av dem första iaf

all the things i still remember



now that all seems so clear, there is nothing left to fear

imorse var det då innenbandymatch, mot ibs, förlorade med 3-2 och det gick skit! lyckades endå få in ett mål, det andra för min del denhär säsongen. domarn sög, blåste för allt men aja.
efter matchen for jag och mamma och handlade lite till ikväll och sen släppte hon av mej hos emma♥ vi gjorde inte särskilt mke, vart endå en hel del skratt. blogg jävlas med mej idag och laggar, så en av anledningarna kommer i nästa inlägg!


i never ment to do those things to you

efter träningen for jag till cissi! där duschade jag och sen spelade vi spel, såg tv också hedde maggan ut mina tjorvar! det behövdes minst sagt, haha.
ska lägga mej ganska snart eftersom det är match imorgon.

happyface elin
 the reason&rebubbled(L)


just hold my hand and give it a chance

har bara varit hemma hela dagen, och har ändå ont i huvet? kanske har haft för hög musik? jo förmodligen. men det går nog bra endå, träning ikväll, är galet taggad. eller näe, men nu lever jag typ för träningar. kul liv, men ja, det är typ så.
skrev egentligen dethär inlägget för att visa tröjan jag köpte i onsdags, för 40kr

ignorera oredan. börjar NÄSTAN bli lite frustrerad över den själv.
eller mest för att jag inte hittar mitt underställ, och det är förmodligen endå inte i mitt rum, men det är värre i garderoben. och jag står faktiskt för den mesta oredan på bilden där, osså ärinte allt med. men okej, slutsnackat om min ordning. sitter iaf ombytt och ska packa lite nu.

it's gonna hurt bad before it gets better

dagen började med en dryg mattelektion på en timma. efter det en till dryg lektion, so. men sen var det våran 95mins lunch/hål. vi var nåra som gick till bibblan och låg och läste lite. sen kom josse&tua osså började tua läsa ur en bok. vi skrattade så det höll på att komma tårar. så sjukt spårat kul! vi gick och käka, då det vart en hel del skratt då också, sen fortsatte vi lite på bibblan, mer skratt, men inget slog haralds ord.. omg. sen bild som jag, fnatte&knatte typ, kalkerade klart, sen dansa och gjorde inte så mycket. sen idrott då det var innebandy, går sämst på skolan men endå, haha.

minne<3

 


forever you

innebandyträning ikväll, inte kul, men skönt att slippa tänka på allt iaf.
älskardej nmw!


nothing make sense


googlebild

let it fall like rain from my eyes

vaknade halv åtta idag, hade tänkt stiga upp sex och se hockeyn men då var allt så segt. men hann till skolan i tid och även se sista fem i hockeyn, i matsalen på storbild, hehe jaja. började sen med soprov, efter det en timmas rast då vi gick fram och tillbaks, svenska och sen franska. lunch som var hur kul som helst då jag var hög som gud vet vad och vi var på bibblan och läste om---- nått, och typ gick framochtillbaks, haha ojoj.. spårat men kul.
sen typ ap och sen slöjd. sen efter skolan gick jag å emmadudisen hit och gjorde matten och snacka.

(L)

forgotten

jag och li tog halvfyrabussen till stan, där yrade vi omkring ett tag, eftersom smartflickan glömmt kortet hemma.
sen käkade vi på frasses och gick omkring lite till, köpte en tröja på jc. sen gick vi på bio och såg valentine's day. den var hur bra som helst! var förövrigt tretton stycken i salongen. i bilen påväg hem hade vi världens energi men det har verkligen gått över nu. har läxa till imorrn, prov imorrn och allt men asså ja, jag orkar inte livet just nu.
tack för en bäst dag iaf li!


i scream in to the night for you

dagen började med sovmorgon till tioöver9. då hade vi musik och efter det matte. sen no och lunch som var en halvtimma. började endå svenskan fem minuter försent och fick sluta en kvart tidigare. alltså fem i ett!
sen stog jag och snackade med lisa och carro utanför skolan ett tag. var inte sååå iskallt, dog istortsett av skratt också då lisa gjorde lite skuggor och ja, detaljer behövs inte. sen nu har jag bara legat och gjort ingenting men ska dra tillbax till skolan typ om ett tag, sen lär dagen bli kung.


åselet var bäst!!!


and now we're here again

kvällen har spenderats med li. utdragnare än vad det låter så bakade vi först sirapskakor och sen lockade vi varandras hår. jag har typ världens tjorv men aja. hur kul som helst när bakningen faila ganska totalt frånbörjan, jag skulle torka bordet och hon skulle locka mitt hår, hehe nu måste jag plugga, ovanligt men endå.


either way im gone

dagen började med noprov, sen matte och efter det språk. lunch och sen läs och engelska. slutade med träslöjd. trots bara tråkiga ämnen gick dagen fort (som alla andra?). och jag har fått tillbaks humöret iaf.
for hem och tog det lungt efter skolan.
 
en till bild från allahjärtansdag, sweet...

we need time, only time


I've been waiting here so long

började dagen med att se sverigematchen klockan 6. skoldagen gick segt och jag var på sämst humör. vi har börjat med nån typ fördjupning på son, hade redovisning på non, arbetspasset planerade vi inför skapardagen, på engelskan jobbade vi med grammatik och på idrotten hade vi innebandy. men franskan vart inställd eftersom vi inte hade nån vikarie. fick då spö i biljard osså fick jag massage av jeppe.
efter skolan gick jag och flickor till gympan, bytte om, åt lite, sen teknik. var inte taggad före, ville typ hem och sova. men det var hur skönt som helst att bara glömma allt. hoppas det blir likadant på innebandyn ikväll.


dagens klockrena



i was close, and fall

vid halv sju gick jag till emma och sen gick vi vidare till fotbollsträningen, styrke då, eftersom det var för kallt att springa (tackålov). gick dock inte så bra med tex armhävningar gör det aldrig men eftersom jag har sjuk träningsvärk, eller jag vet inte vad det är, men jag kan knappt använda armarna typ, haha. det måste vara sen niokampen eftersom jag inte var den enda därifrån som känner av armarna.
ikväll måste jag verkligen plugga så jag ska vell försöka litegrann iaf.

en till bild från idag

i'm left here in the dark

dagen har spenderats med emma, vi körde plockepinn, skipbo och pratade.
blir några bilder från dagen





bilden just ovan visar ungefär hur det vart i skipbon.
jaja, kung dag iaf. emma är bäst!


pick the pieces up

kvart över fem igår for vi och dem andra niokampsfamiljerna till hämanaktell, där åt vi barn och vid halv åtta gick vi till storfälts. där såg vi först johntucker must die, och hade supermysigt, eller supertjockt kanske man ska säga, tre popcornpåsar, tre chipspåsar, tror det var kring 8 stora drickor, godis och så. sen körde vi kurragömma, det spårade!
jag och hardy hade hängt upp en handduk och satt och snackade bakom den, sen kom li och såg oss, och då började vi typ skratta ihjäl oss, och hon undrade vad det var och vi fortsatte bara skratta sen gick hon då hängde vi upp handduken och fortsatte skratta sen när hon hade hittat alla kom hon tillbak och ja, HAHAHA asså ja.
det var iaf hur kul som helst och en massa annat då men, haha. sen såg vi lite mer film och doppa huvet i snön och allt vad vi gjorde. halv tolv gick vi iaf tillbax till hämanaktell. halv ett stekte li köttbullar som vi åt. och halv tre somnade vi typ. nu på morgonen gjorde vi inte så mycket, såg på tv typ, sen gick jag hem vid ett.
blir en *gammal* bild
tygskor<3
                  HAHAHAHHAHAH


staring up at the planes that aren't ther anymore

en niokamp på johnbauer är vad jag hållit på med under dagen. det var tre familjer till, vuxna mot barnen i tävlingarna och det slutade 54,5 - 54,5. var iallafall superkul och efteråt gick jag, li&tua runt i hela skolan där det var kolsvart och li skrämmde oss och ja, superdag än så länge, och bättre ska det bli, hehe.
 
när jag var hos olivia


always thought i would have you here.

dagen skulle ha startat med en morgonpromenad med världensunderbaraste emma, men det var 30minus så vi bestämde oss för att ta det nån annan gång. vid kvart över 9 for vi och plockade upp emma,josse&lisa sen drog vi vidare till kaplan där vi hade innebandymatch mot hammarängen. vi var först och det var mörkt så vi började skrika och allt men ja, HAHAHA, vi förlorade iaf med 3-1 men vi var hur glada som helst. typ våran bästa match. nu blire lunch!
blir en gammal fotbollsbild.


i belive we'll make it trough if you stand by me

jag och frida såg först the squid and the whale, var typ bra, sen typ tre hannahmontana avsnitt. sen har jag suttit och svarat på lite kommentarer. och när jag svarade på lisa&olivias bloggar hittade jag demhär inläggen

söta vänner man har.. det var då före matchen igår, eller i förrgår blir det ju som?
jaja ni är kung iaf!

everything is never as it seems

skoldan gick fort när vi på lunchrasten på 95minuter gick hem till olivia, spelade bopit, och åt. och idrotten vart skridskor med bara 6 andra när vi fick välja vad vi skulle göra. spelade då hockey med både fot och tennisboll.
efter skolan gick jag och rasse till han och spelade lite mario av olika slag. där jag ägde han totalt eller nått. sen vare hem,käka och iväg på fotboll i tältet. gick skit men aja. nu ska jag och syster se film, blir att äta gurka&popcorn..
vi som var hos olivia på lunchen. förutom elin längst till höger


tonight i wanna cry


har fallit helt för denhär låten
-och hans röst♥


it's not the same without you

idag har jag haft emmas mobil, och ja, nu börjar jag sakna min fucking sonyericsson... vi får vell se om det blir att bära headset i all framtid eller nått. jag vill ha den tebax..
nog snackat om mobiler,jag och emma drog hem till mej efter skolan och gjorde inte så mycket. sen har vi haft match mot boliden.
vart 2-2, sjukt surt.. men.
nu måste jag typ duscha, en bild från igår, hehe.




fråga inte.


allahjärtansdag:*











loveugirlz♥

i love you to much it shows

ganska direkt efter att jag skrev det förra inlägget gick jag till olivia. där vart det en massa kort, skratt, prat osv, kul iaf. bilder kommer då nu. orkar inte så många, har läxa i istortsett alla ämnen.






orkade inte kolla efter dem finaste men här vart nåra slumpade iaf


i wont be without you

skoldagen gick megasnabbt med sovmorgon och slutade 20i2. musik,fyrtiominuters matte med massa skratt, no med vikarie, lunchrast på kontoret och svenskan såg vi film. efter skolan var jag med emma. vi gjorde en av tusentals läxor och inte så mycket.

should i been feeling guilty?

har inte gjort nått speciellt ikväll. eller halv nio så gick jag och emma ut och var ute i typ en kvart. sen när jag kom hem käka jag semla, fettisdag idag så, hehe. nu måste jag egentligen plugga men jag orkar inte så jag ska typ läsa ist, tagg i hjärtat. bild från idag, roade kanske men jaja.


Time together is just never quite enough

igårkväll funkade inte blogg.se och idag har internet varit helt dött. efter den typ tråkigaste och drygaste dagen på skolan som endå gått ganska fort var jag med emmaduden. vi såg på os, drack en liter mjölk (AHHAHAomg). och typ snacka och så, lyssnade på road salt(♥♥♥♥!!!). nå bilder från dagen, hehe enjoy.




sweet

if heaven and hell decided that they both are satisfied

har varit en rättså tråkig skoldag men den funka. non iaf. där det vart skratt så att magen krampa ihop och det gick inte att sluta.. aja. efter skolan gick jag och endel b-rudar till gympan, käka lite och höll på i en timma ungefär. sen hade vi teknik en timma. gick rättså bra och nu äre dags för innebandy.
måste även träna på engelskan ikväll som är till imorrn, 12 oregelbundna verb...

lilla julafton med dessa flickor'


i've become afraid of myself

kvällens träning innebar 20minuters löpning sen styrke.
har käkat lite geléhjärtan men har endå kvar några som får ligga och ruttna i minst en månad. vad har jag gett mej in på...? nu väntar sängen men först- en bild från när jag, jennifer och linn var ute och fotade igår!

solen i ögonen...

even though i don't hate you

dagen har varit super när vi sprungit ut och in för att ta kort och äta och fika. bilder kommer sen, kör en liten lista på dagen
- åt ute
- in å snacka osv
- ut å ta kort i skoterspår
- in å spela mariokart
- ut å fika
- in å läsa bamse högt och snacka
- ut å ta kort på isen
- in å snacka
sen drog dem. hehe typ min dag det:)

bild som emma gjorde idag

it's hard to see you leave right now

dessa b-ruds är dem jag ska tillbringa dagen med.


förlåt för allt jag gjort, eller borde ha gjort

ikväll var vi bortbjudna till larzons. for hem halv ett, och undertiden vi var där såg vi mello, åt, pratade osv. och deras hus, det är så man ska bo, helt seriöst galet! mitt drömplace iaf, hehe.

internet jävlas..

love of mine, someday you will find

efter att jag skrev senast for jag typ direkt till linn. sen for jag hon och jennifer till holken. där vare först bara vi sen kom några till. då körde vi typ etttvåtreost, björnensover, och typ nått mer, hehe det ägde iaf.
sen for jag och linn hem till henne och redigera en video AHAHAH, och sen gick vi ner i källarn och tjocka oss och snacka å skrattaoch spelade nhl06, fick lite damp men det var askul!somnade till lizzieMcGuire vid halv tre kanske? vaknade halv sju av sången som var på menyn i filmen, typ 30sek lång om&omigen har jag lyssnat på den till typ 9.. hehe inte trevligt. sen gick vi å käka sen drog vi till jennifah! sen gick vi ut å fota, bilder kommer typ sen. sen gick vi till linn å käka tacos, spela lite musik och såg på tv.
5 bilder från när vi var inne hos linn iaf.




det handlar om att bjuda på sej själv?


what does it harder to try?

dagen började med en dryg mattelektion på en timma. sen en likadan solektion. sen, 2 timmar och 45minuters hål! eller lunchrast blev det ju som så jag lisa,carro,oliviaL&oliviaf gick hit och åt. det spårade även ganska rejält. carro hade minikonsert, vi hade två datorer och en tv på. lisa läste fridatidning, oliviaL dog ute i snön,låg ute i snön, gjorde tre i rad, låste in sej på toan, vi skrattade som galningar osv..
tillbax till skolan i tid för idrotten som började fem över 1. var trippelboll-killarna mot tjejerna, killarna vann med 50-12. haha gulligt, sen var jag iaf med emma och linn, vi typ.. ja var ganska normala och typ fikaå såg på tv osv.. nu ska jag göra denhär kvällen rolig! en seriös bild från idag, hehe-


slutet<3

ursäkta sämst update hinner egentligen inte skriva nu, tänkte bara visa videon från igår så länge. enjoy

i must have been wrong about you

ganska tråkig skoldag med vissa roliga stunder endå. efter lunch hade jag bara läs&ap och sen hade vi ingen slöjd på eval så jag slutade 20i2. jag och emma gick till ica och köpte lite grejs, sen gick vi tillbax till skolan och kollade på lite hockey, satt och väntade på linn&jennifer. sen närom kom gick vi till linn och gjorde lite marängswish (stavningen). osså tog vi lite seriösa bilder. här är en av dom, HAHA

kommer nog en video sen också, haha


not saying it was your fault, even though you could have done more

har gjort precis ingenting ikväll. hade tänkt plugga men hittade inte boken så det kommer skita sej imorrn men, hehe.
istället har jag spelat lite på msn, snackat på voiplay men roligast av allt- snackat med rasse på msn och spelat det som måste vara det roligaste spelat någonsin. har dock resulterat i huvudvärk och att jag knappt tål något ljud, ont i halsen har jag också. men allt är pågrund av att jag skrikit, men bara mitt fel, och rasses ibland då.
men nu väntar sängen, hehe.

blir en bild från en dag i somras som inte kommer glömmas!


we had a million questions, all about us

skolan gick rättså snabbt, sovmorgon till 10över9 och slutade 20i2. lunchrasten på en timma spenderades mestadels i innebandyn där vi spelade kort och skrattade, lite spårat ibland kanske men.
sen efter skolan for jag och olivia till henne och har inte gjort så mycket.
nu när jag har kommit hem har jag varit lite road och tagit lite kort, på godiset jag fick av frida igår, varför fick jag det? för att jag är så fattig. HAHAHA aja, här kommer endel bilder, digitalkamera forlife eller nått..




gästbloggar


CHAAOBELLA!

emma här nu, jag och elin sitter och "jobbar" om våran planet jupiter. but now the teatcher coming!
ADIOS AMIGOS!


the truth in your eyes saying you'll never leave me

dagens outfit och bild på halsbandet jag köpte igår.
det är dem nya jeansen&systers svarta tröja


tonight i falling and i can't get up

när emma kom gjorde vi först noläxan och sen gick vi till holken där det vart en hel del skratt och så. bilderna på kläderna kommer eftersom, hehe. nu blire nog att göra sej klar sen sova, kommer bli segt som fan att ta sej upp imorrn. hehe saksamma- snodde en bild på rasse å jeppes blogg, blir den och en gammal från holken. allt gjort och taget av rasse,
okej ärligt, den som gissar rätt på vad vi gör på första bilderna.. den var nog där;)



här äre ju ba allmänt kul när jag hoppar för att jag missar i slutet, hehe njut, jag ska iaf sova.


there's nothing you can do to me nomore

imorse gick jag till emma vid 12 sen tog vi ettbussen från ica till stan. där vart det endel köp, jeans, t-shirt, bh, skjorta, huvtröja& ett halsband. allt förutom tshirten på rea så det vart inte megadyrt heller. bilder kommer kanske ikväll. nu kommer snart emma, men ni får en outfitbild från imorse

broken-hearted girl


here we are, try to hide the scares

efter träningen som bjöd på endel skratt har jag bara suttit hemma och varit social med nå pojkar på voiplay, en hel del skratt där med kan jag lova, nu skulle jag egentligen vilja lägga ut en bild men ska vara lite gullig och inte lägga ut den, mobbning på hög nivå,HAHAHA. ska lägga mej lite tidigare ikväll och försöka få mer än 5 timmars sömn.
blogg.se laggar så det blir arkivbild
 


more than words, more than anything i spoken

stackars li har spenderat typ 20 timmar i sträck med mej nu, ojojoj. vi steg upp 10, jag vaknade 7, haha.
iaf så åt vi frukost, jag hann äta en banan på samma tid som li hann äta&göra en rostad macka, hehe okej jag var tillåme sekigare. sen drog vi till ica och köpte lite. sen gick vi till henne där vi sprang lite upp och ner, in och ut osv. sen käkade jag där och sen skjutsade dem hem mej. har iaf haft askul! nu ska jag snart dra iväg på innebandyträning med 5 timmars sömn i kroppen, låg och pratade med mej själv i typ en halvtimma när li hade somnat inatt, charmigt värre huh;)?


can't you see that you're the only one i really want?

träningen gick oväntat lätt. körde ingen teknik utan bara fys men det funka ju det med!
sen duschade jag och li där och nu ligger hon och vilar ögonen brevid mej, AHAHHA. hon sover inte, nejnej..
amen vi har typ sett spiderman3, och sen typ inte gjort så mke, jaja, ska vell sova snart iaf...


my heart's just about to crack open

helt hopplös match. spelade center och visste knappt vars jag skulle vara. förlorade med 1-0 på ett skitmål i början. och nu är det enda syster säger vi vann. har bara varit hemma och tagit det lungt och ska vell äta på en timma kanske? har fotbollsträning ikväll så.
blir en innebandybild från nån helg sen!

just don't let me down

tog ett tag innan jag tog mej isäng igår, men nu är jag iaf vaken och ska snart ner och äta något så jag orkar med innebandymatch. ska spela med 97orna eftersom vi har matchuppehåll i helgen också.
min förkylning är påväg bort, men jag tror knappast att matchen kommer vara mke till hjälp men... hehe.


do you know i cried?

vi började med att äta tacopaj och sen gick vi upp och spelade twister, körde lite charader och hade lite kul!
gick sen ner och åt efterrätt och såg melodifestivalen. tyckte inte startfältet var nå vidare men personligen gillade jag faktiskt pain of salvation. iallafall det jag hörde innan alla andra i rummet började skratta åt dem och klaga på att sångaren såg ut som en tjej och dem andra som bara satt på scen. sen såg vi spindelmannen 2 som gick på trean, endå bra film. blir en bild från sommaren i båten.

ska nog ta och lägga mej snart, är trotsallt en dag imorrn som innehåller både det ena och det andra.


this time it won't hurt me

kom nyss hem från linn. och ja, vi har fotat? ganska uppenbart. vart många fina bilder eftersom det var så himla härligt väder ute. har även skrattat och så. vart uppåt 500 kort tror jag, 400 på oss dock, haha.
ett av korten får ni här, några har ni fått och nåra fler kommer ni nog få.

har iaf bytt om och snart kommer elsa och hennes familj och äter här!

060210


you lift me up when i was falling

har varit vaken i snart två och en halv timma, varför vet jag inte men. ska snart dra mej till linn också har vi lite planer för dagen.

okej nuså.

bytt blogg -igen.
hoppas denhär ska spegla mej lite bättre än min gammla.
 elinnolofsson
 enelinn


she's back bitches!


RSS 2.0