when it feels like im lost, something tells me you're here

vid fem kom farmor&farfar och efter ett tag även faster&kusin, åt grillat och sen jordgubbar! mormor&morfar har också varit förbi med saft och bullar. sitter nu och webbar med sötamanda samtidigt som vi spelar nått helt galet spel, de äg iaf, och nu äre ba typ, 10 min tills jag får nya gratis! how wonderfuuuuuuuul!?!?!?

ännu en midsommar bild

i got everything, with you everything

halv tolv cyklade jag den långa vägen till emma, vi drog ganska snabbt vidare till ica och köpte lunch som vi satte oss& åt på en sten vid strandpromenaden, for sen till emma&slog in paket och for på presentutdelning hos josse&linn, lekparken en snabbis, for sen till mej och gjorde glass&kolasås, begav oss efter det till skolan och körde 21, emma vann... alla tre gånger, hah, for hem till mej och sen till smått&gott och köpte nått litet, drog till strandpromenaden igen och gick omkring lite i vattnet, for sen till kajen, fick för oss att bada, sagt&gjort, kläderna på huvet, hah kung dag!

inte helt ny bild, men endå bäst MIN kapillär är>


i'd give anything, but i won't give up on you

där vid kvart i ett blev det att gå och måla iaf, inomhus iof men endå. där kring två bytte jag om osv och begav mej till kajen, gick omkring lite där tills älsklingen kom vid halv tre, for ut till hans stuga, hade det mysigt, och for hem kvart över fyra. halv sex hade vi samling på fbi och sen for vi vidare till ålund där vi spelade mot bodå och tillslut lyckades vinna med 6-2 tror jag? hann även kolla på huset morfar växte upp i, jag och josse spårade kanske lite i bilen men, kom hem efter nio nån gång och har sen ätit vitlöksbröd och duschat


i thought i knew it all

skulle egentligen upp åtta för att måla, men då har det såklart regnat så det blev inget av, steg upp tio och nyss ringde ludde och var lite social.
hahhhhhhhhhjag&elin skolavslutningskvällen, soet

when i look to the sky, something tell me youre here with me

träningen gick verkligen åt hvete, var skitsur och ja, efteråt fick sötjosse mig på lite bättre humör iaf. har sen sett två tigerbröder, på datorn, ganska meningslös film, fast på nått sätt bra(?).
+ att jag fått en kompis på fishworld, YES, hahh de äg...

skolavslutningskvällen jajamen


don't give up on me im about to come alive

steg upp vid elva och där vid tolv for jag till linn, såg lite 17 again & sen en dokumentär om ett lejon typ, halv två kom älsklingen&wikström och vi pratade, sen såg vi lite av titanic, fyra gick vi till älven, åkte båt till kajen och därifrån gick jag och linn och köpte piggelin, har sen ätit och ska snart drieva till emma!

ännu en söt bild på moi& mina söta bästavänner från midsommar


wherever you leave i follow

efter middagen gick hela familjen ut för att måla i en&enhalv timma, efter det fixade syster kladdkaka&jordgubbar som vi sen åt framför fotboll, har sen spårat lite, positivt och negativt men aja. tror jag ska hitta något gulligt program att lägga mig och titta på på datorn nu.

söt bild på mig& mina bästavänner när vi gjorde midsommarstången

sometimes you fall down, but cant get back up

har varit olivia mest heladagen, massa skratt, prat osv, super!
nu blir det grillat!

haha finaste bilden ever
och ny på de
jajAMEN


so i lost my mind but now im ready to find my way back

kring åtta kom älsklingen, pratade och hade det mysigt till nio då house of wax började på sexan. såg den, dog lite sådär ibland och han for där vid halv tolv. sitter nu just där all luft kommer in från fönstret så jag lär väl sprängas av kyla snart, hehhh näe jag ska ta och röra mig någon annanstans!

fett jäkla niis
hahhh rasse


it's to late to be smart now

dom senaste 24 timmarna har jag tillbringat i lövlund. for dit igår vid fyra då det var sex familjer där tror jag, vi barn gjorde en awsome midsommarstång oxå åt vi gott och så, badade&bastade, gick runt i byn och sjöng nästan allihop, slog på en film, blev väl inte så mycket sett men, nån gång därimellan hann vi sätta upp tält oxå, så där vid ett kanske(?) gick jag elsa&cissi ut i det, spelade ruter sju i en timma, även lite finns i sjön, spårade ur helt totalt när vi blev tubbiesar osv, hehh, HUR kul som helst var det iaf, och fjorton minuter i fem slutade jag prata, sov då till tio i nio då småtjejerna kom och väckte oss, blev frukost, vollyboll, och studsmatta, när dem andra for hem stannade jag, syster&klara, grillade marshmallows, badade& sen har småtjejerna målat mina&cissis naglar, fixat håret&sminkat, hah. sitter nu hemma och väntar på pizza!
skolavslutningskvällen> tua♥


without you it ain't alright

imorse fick jag, syster&padre för oss att ta första turen till stranden, sagt och gjort, boviken till två då jag fick hämtning av älsklingen på kajen och vi for ut till hans stuga, hade det mysigt, var ute, åt grillat, pratade&skrattade, ja, superdag! kom hem vid nio och då hade madre köpt jordgubbar som jag och syster rensade och sen åt vi jordgubbar och glass. plus att jag fått lite linje, HUR MKE SOMMAR?

is there any other kind of pain

igår for jag, emma, syster&padre först till icamaxi och käka, sen vidare till stan, var där ett tag sen släppte dom av mig&emma på kajen där vi solade&badade. träning på kvällen- ingenting gick. efteråt stannade jag och emma och kollade på 98ernas match för att sen spela lite fotboll med älsklingen, robin, hardy, jonte, jakob&rasmus.
skriver om idag senare,


all that im after is a life full of laughter, as long as im laughing with you

steg upp vid sex, blev hämtad sju, buss från stan halv åtta. kom fram i umeå, nångång, spelade match och sen lunch, en till match och kvart över fyra ungefär lämnade vi umeå med bussen. ganska mycket energi mellan matcherna, men kul var det iaf, det var alltså matchzon.

gammbild&fintröjor

if I could say what i wanna say, I'd say I wanna blow you away

första träningen efter incidenten på gympan då foten for åt hvete. gick skit fast foten mår nästan bra, har endå lyckats dra på mej en förkylning så ja, inte helt hundra för imorrn men det får gå endå.
ska snart hoppa i säng, blir att stiga upp vid sex imorrn tror jag, drar ju till umeå.


this feeling inside me, is almost more than i can take

imorse vid åtta kom älsklingen hit, for fyra nångång, mys!


it's easy to feel like you don't need help, but it's harder to walk on your own

har bara tagit det lungt idag, ägt frida och pappa i mariokart, ätit tacos medans resten ätit surströmming, spelat massa roliga facebook spel, AHHAHA osv. var ut och mötte li en snabbis, lämnade hennes cykel och väska. ja, ska ta och sova nu, för imorgon kommer älsklingen!

vi jobbar mot gravitationen

efter skolavslutningen i fredags var vi några som gick och åt glass och hade det bra. halv fem var vi tretton tjejer som for ut till tuas stuga och åt pizza, badade, satt vid brasan och sjöng, dansade, osvosv, vid åtta for jag,li,hanna,lisa&elin till lis stuga där vi badade, bastade, solade*HAHHA*, grillade marshmallows över ljus, pratade om allt, och hade det hur bra som helst! alla fem sovde i en dubbelsäng, haha. jag och hanna somnade vid kvart i fem efter spårat samtal om våran resa till norge osv, hAHAHA, medans dom andra somnade vid tre. vi åt mysfrukost sen for dom andra och jag och henke gick till han, såg film och myste. for därifrån vid fem och sex for vi till koss. åt gott, spelade hets och dog av skrattt, jag och amanda vann såklart. haha, dennis&simon kom oxå förbi en sväng.



SOMMARLOV


and you've already got me coming under

for hem till li vid kvart i sju för att fara vidare till ica och sen till smått&gott. vart lite tjockissaker sen for vi till henne för att bada, ha ansiktsmask, hårinpackning, måla naglarna, och även ta ett dopp i älven. hem till mej och har sett film och varit smala. får se när det blir sänggång


i'd rather be with you

förmiddagen bestod av uppdraget, räknade dörrar och dansade, ägde, oftast iaf. efter lunch var det discgolf, var väl inte superkul men. när jag kom hem vid tre nån gång fixade jag lite inför imorrn,och har målat två lager med vitt nagellack.

guuuuuud så fin bild& ny för den delen


you shouldn't worry about what they say, cause they got nothin' on you

klockan nio började dagen med musik på skolgården. hann snabbstäda, dansa, sen kortlunch för att sen fortsätta med lite dans. slutade 10 i 2 då vi även hunnit se fotbollsfilmen, haft sönder ett bord, fått lite gott och så. jag, lisa&carro stannade då på skolan för att halv tre ta bussen till stan av tradition. fick med mej två nagellack hem, jag och lisa hann även äta på frasses, eller ja, gränsfall att vi hann men. på hemvägen var det väl nästan oavbrutet skratt tror jag. samling till match kvart över sex, blev för min del att värma upp, eller rättaresagt springa i typ fem minuter för att sen bara sitta och titta och få lite psykbryt i slutet. slutade 1-1, då for följde lisa&emma hit så dansade vi lite till och sen har jag sett grey's.

fotboll


24/3


I believe in my love for you
It lights me up inside
I believe in the things I feel
Just looking in your eyes
And every kiss that we share reminds
me of what's good and true
I believe in my love for you baby
the joy that you bring me

without you god knows what i do

min fot tillät inte någon fotboll idag heller så det blev att titta på, fotboll&kubbdag alltså, efteråt snackade jag med josse. hah, händelselös dag känner jag men aja

haaaaappyface

i could really use a wish right now

dagen började kvart över nio då vi fick ut lite komptid, väl på skolan var det engelska vilket innebär träna på wavin' flag typ, sen gick vi till kyrkan och tränade lite inför skolavslutningen, efter det var det lunch, sen var det no där det blev prov, fika, och nån lunggrej. franska efter det då vi hade picknick, dock inomhus men sow, på son såg vi bara film om kleopatra om jag inte är helt borta. var med olivia efter skolan, vart lite prat och så.
ingen träning för min fot heller, och det var så dåligt väder att det inte kändes ens nästan roligt att fara och titta, så jag for till älsklingen vid sex istället. kom hem för kanske en halvtimma sen, supermysigt vare iaf

AHHAHAHAH HÄNDERNA......... osv, hela bilden ba shiet, men ja orka int leta en ny, ska gå till sängssss...


Utkast: Juni 13, 2010

jeppe&rasse han göra mitt hår rättså vackert innan älsklingen kom, eller ja, överdos med hårspray osv men ja, dom for då typ direkt han kom så. vi såg film och myste lite och så, super, han for just före tio, så ja, nu är jag ensam,hahhh

min och lis vackra, nånting, gott iaf


i need you right now

jesper&rasmus kom för ett tag sen och nu sitter dom och ha låst in sig på toan, å jag sitter och väntar på älsklingen, hahhh..
cpbild men whatever


darkness in night, i find the light for you

på dagen spårade jag och olivia lite, pratade och solade. jag for hem och vi for bort till nygrens vid sex. var där till, halv nio ungefär då jag for till olivia. vendela kom och det vart massa deeptalk, hon for vid elva, då gick vi (hoppade) och åt lite bullar, kvart i tolv nångång kom li&hanna förbi så vi satte oss ute i bastun och pratade lite om derat disco och så, dom for och jag och olivia vart kvar till ett ungefär, in och pratade ett bra tag, sov sen där då


you can't run, you can't hide

har verkligen ingenting att skriva, ska iaf vara med min värre handikappade vilsna vän idag, så det blir super.
ska pröva gå på foten nu, blåsit och kallt, bild på två vilsna själar


these walls are coming down

vid sex kom älsklingen hit, pratade, såg film och hade det mysigt, han for före halv tolv nån gång. nu blir det, nått tråk,hahh


i know i got to be right now

dagen började med matteprov, två&två? hah, jag och felix stekte iaf. sen so, vart inte så mycket gjort, lite sång, redovisningar och så. långlunch, lite prat, sol, osvosv, bild- dator&serie. sen idrott då, fotboll på sportfältet, slutade inte super precis... iaf så var vi kvar några ett tag efter, sen fick jag hämtning med bil vid tre. har tagit en dusch och så.

fotböllllll(L)

so unhappy, but safe as could be

vart bara tvungen att byta header, nu äre ffs sommar. eller okej, header&header, jag slängde in en bild, får duga för stunden.


talk out loud like you're still around

sov ju då hos li igår, vart ganska många timmar sömn iallafall, och massa prat med mig själv på natten som vanligt. skolan var väl bra, vann typ fransk choklad på franskan, moahaha, ehum, var till ica på lunchen me nå superbruds, ehh saksamma, for hem och var utelåst och förbannad, detaljer behövs inte men jag låg iaf ute och solade i en timma, på nått himla målarställ, jävla skit. väl inne gjorde jag mig lite mat och halv sex var det träning, efter den vart det lite prat om framtiden, hah nämen, de spårade lite och så men annars, sen vart det prat me sötjosse.

soulsisterrrr

ge mig nått som tar mig någonstanns

vid fem mötte jag upp li vid kansliet och sen for vi till ica, köpte lite mat&gott, hehhh.. for hem till henne och gjorde mat, nuggets&kroketter, haloumi till förrätt. sen städade vi hennes garderob, och jag fick saker hon inte ville ha kvar, superrrrrrrr, åt lite efterrätter nån gång där också, har sen varit ute och tagit lite kort, så här kom ett, nu skavi se oth, sen skajag sova här.

loveu

every singel day, i find it hard to say, i could be yours to hold

inte så mycket speciellt med dagen, såg film på svenskan och slutade därför vid två istället för kvart över ett. så två cyklade jag och jeppe till ers och kollade på deras kattungar, så sjuuuuukt söta, typ kär...... de ägde iaf

nån vecka sen när vi schtekte i solen på skolisch

Utkast: Juni 8, 2010

typ vanlig dag idag, mycket basket och inte så jobbiga lektioner, slutade halv tre och jag och li tog bussen till stan, hittade en tjocktröja&bh. kvart över sexan hem, gick till kajen och for till lis stuga där vi målade nån timma, de ägde, i slutet vart det lite krig som spårade lite. hemma vart det ungefär en timma på toan för att tvätta bort färgen och göra lite saker, har sen sett the mentalist, och måste nu läsa ut sandor/ida


fint

its a match made in heaven

träning ikväll, var väl inte riktigt hundra men det var inte så jobbigt heller så. sen cyklade jag och li till ica, vart väl inte kortaste vistelsen där men, fika till imorrn har man iaf nu.
brabild,snyggbild,varmt, whatever, en bild från i lördags iaf

they call it freedom

på nått konstigt sätt var dagen inte så jobbig, idrotten var fotboll på sportfältet, typ det enda speciella bortsett från att vi inte hade någon franska, så jag och jesper tog en promenad till ica, jag fick en tablettask av jeppeee, moahahaaaa.... sen hade vi picknick, massa skratt och så, de ägde iaf, tre småsöta bilder från de


once again im thinking about taking the easy way out

åt nuggets&pommes, målade en timma, gjorde ingenting och såg sen kärlek på menyn eller något sånt. den slutade just så nu blirdet sängen

smågullig bild från idag


i hold your hand trough all of these years

somnade igår vid två, steg upp 20 över 9 för att fara till li, där vi bakade och sen gick till sportfältet-fotbollenshelg, gick hem till henne och åt, bytte om och for till ica. sen sportfältet igen dåvi hade match mot clemens, vi vann med 4-0 tror jag att det blev. gick väl lite upp&ner, fick några skador, islutet gick det iaf inte att springa för mina vader, skit. kvällens planer sprack så det blir nog att vila.

everything that we have been trought, and everything about you, seems to be a lie

vi for ut till storhällan med båten, påvägen dit vart det lite vacker sång och dansande till våran älsklingslåt, väl där grillade vi kebabab och sen badade JAG, helt ensam, i det sju grader varma vattnet. gjorde grilloumi(?), och såg sen film. kom tillbaks vid elva och nu trorjag det blir oth, hehh

i'd take, one step forward and two steps back

vi var bjudna på lunch hos vestins, där var även sundins,erikssons&en till familj, vi åt gott, spelade kubb, buzz och tjollrade på- super!
TAGGGGAAAAAA


everything's alright when you're by my side

slutade 20 över 12 idag, cyklade till kajen och hämtade min bikini, halv två for jag och syster till stan, var där till kvart i sju. fick med mej två armband hem. kom hem och såg att det blir matchzon för min del, helt amazing. sen kom älsklingen och wikström, vi såg film, snackade,skrattade osv, mysigggt, halv elva fordom hem och sen harjag sett film. nu blirdet att krypa ner under täcket och kanske se oth.
bara för att du är det finaste som finns!

man jämför sig och mäter om så i hemlighet

träningen var rättså kul, inga sura miner, nästan iaf, hehh.
klockan nio började jag och padre se en film- a man apart, som slutade för typ 20 minuter sen. snackade sen lite om nått om israel, hah, nu blire iaf sängen


for a second there i thought you disappeared

helt vanlig skoldag idag, inte jobbig alls typ. ja, träning halv sex så jag ska ta mej något att äta nu, två bilder från typ nån mattelektion kanske? som... felix,simon&oskar har målat skulle jag tro,hahh...


domälskarmigg.........

i know i only have myself to blame

sovmorgon, sluta tidigt, hopprep på rasten, spel på svenskan, osvosv. efter skolan var jag med emma&li först utelåsta, for sen och spelade basket, (lucas) vann såklart, hahh.... sen for vi hit och li sjöng.
hade sen match mot bureå, vart 3-3, var skitsur efter för det gick åt helvete. josse fick mej iaf på bättre humör när vi stog och snacka till tio i nio. har sen sett grey's, och nu blir det sängen.
hoppppreeeeeep på rastennnn-

och jag vet att jag hoppar snyggt, okej?


i know, baby i can do better

efter att ha ätit kyckling blev det ut och måla, två och en halv timma, hann inte ens måla klart broräckena, haha...
sen in och se the mentalist och dubbla avsnitt av cougar town, nu väntar sängen.


i ain't missing you at all, since you been gone, away

efter skolan drog jag,lisa,elin,josse,hanna,tobbe,rasse&macke till kajen, åsså kom elias efter ett tag. vi, eller ja, jag, lisa&hanna, badade! de va typ... inte överdrivet kallt iallafall, hm, ja vi gjorde inte så mycket mer, for till lisa lite snabbt, satt på studsmattan, jag och josse for förbi ica också.
en bild från igår då vi prövade tha reflexskärm

nytränat, okej?


RSS 2.0