these days aren't easy anymore

första delen av fotbollsträningen gick bra, sjöng å prata och allt, sen vart jag typ skitsur så det sög... iaf, efter for jag, josse&emma på ica och köpte lite gott till imorrn, for sen hem till josse, prövade hennes reflexskärm och kollade lite typ, har sen spenderat kvällen på toan, heh, fixat lite och så, sitter nu och målar naglarna, snart blir det sängen!

hah GAMMAL bild på mej och josseee...


if i only knew back then

vanlig tråkig måndag, glömde t-shirten till idrotten så det vart tjocktröja, lite överdrivet varmt kanske? hehhhh, efter skolan blev det li, glass&kolasås, ja vi stek på att göra de, li spelade och sjöng lite också. loveu


can't go a minute without your love

idag på morgonen cyklade jag och syster till ica och köpte lite tårta och så, fikade det för att fira morsdag. lackade sen båtgrejerna och sen forjag till sportfältet där li väntade, även linn var där, så vi spelade lite fotboll mot hardy&hjalle. slutade dåligt då li gått på kryckor resten av dagen, efter den lilla olyckan for vi till li, målade naglarna och så. åt där, supergott! for sen till ica och efter det tillbaks till sportfältet. såg lite matcher med linn&jennifer typ och var allmänt roade. efter det for jag,jennifer&linn till linn och spelade lite piano osv, ligger nu i sängen och ska se oth.

för ett bra tag sen när jag var med dem, ja...


when I get older, I will be stronger

följde maja till ica lite snabbt där vid halv sex. vid sju for familjen till sundins där vi först åt pizza, och efter det spelade jag och elsa ssx, fast det är inte ssx, men nått snowboardspel på xbox iaf. sjuuuukt kul, vi spelade ganska mycket förut och nu kunde man verkligen ingenting så klockan nio hade jag grymmt ont i halsen av allt skrikande, hehhh. såg sen HELA eurovision, tror alla somnade förutom jag och pappa? hahh, jag var inte ens trött? kvart över tolv for vi då hem och sen har jag nördat lite mobilspel, gett lilleskutt osv, nu blire nog oth skulle jag tro.

nu taggar vi sommar!- båten är i vattnet och livet lekerrrrr


one thing is clear, i wear a halo when you look at me

dagen startade med match mot sunnanå97, vinst med 4-0 tror jag att det blev.
sen for jag, älskling, emma, wikström&ludde ut till henkes stuga, såg typ film och så. sen följde pojkarna med hit och for nyss, kul iaf!
 


i said you didn't have to do it, but you did it anyway

skoldagen vart en timma kortare än vanligt, var lite road med folk efter ett tag, for hem och såg lite oth, slipade till båten, åt och for på match, mot myckle/medle, låg under med 2-0 men lyckades vinna med 2-7, kul, förutom att jag haltar nu, for och hyrde film, till mb lite snabbt, for sen hem och har nu sett allt för min syster med frida, lite tårar åxå.
nu blir det sängen.
justja, har inte visat en sak jag fick av lisa för någon vecka sen, hahaha hon är så duktig, lite av den här iaf-


I hope that you find everything that you need

and i'll be right here waiting to see if you're finding me
me
sportfältet med li,emma,amanda,linn,linnea och ett litet tag emma, som förövrigt drar till kreta typ inatt, missar också fyra matcher. nog med information som ingen vill ha, vi såg killarnas match, och sen 98ornas, vissa fikade endel och vi spelade lite sen och så, en massa skratt iaf och en superkväll. sen spårade jag och syster i soffan, kollade hur många som rymmdes osv.

endast för att......... ni äg


i'll be there before you're gone

skoldan gick segt, var endå ganska bra till stor del, iaf inte franskan, hehhh, gud hatar mej. slutade iaf halv två och for hem och har sett hsm 1&2, kul liv, hihhh..

GEMIG

you try to hit me just to hurt me

träning och greys är ungefär vad min kväll bjudit på. förövrigt har jag inte smsat på, 13 timmar idag, imponerande för att vara jag, hah. min svenskaberättelse måste snart få ett slut, kanske ikväll, kommer aldrig nånvart men vem vet.


i'm only up when you're not down

sovmorgon, fått veta låtarna vi ska sjunga på skolavslutningen usch, fått tillbax proven på ellära- vg+. slutade somvanligt kvart över ett, har bakat, och ligger nu i våran nya soffa med en nästan batterilös dator, eller ja, min dator. och upptäckte just att en som är med i cougartown är med i scrubs, bra att veta...

luggen


wonder life sometimes but...

jag och li badade, såg jennifer's body och så igårkväll, sovde åxå där då, mysigt! klockan tio idag for vi till stan där vi var till tre, jag fick med mej skolavslutningsskor och en bikiniöverdel. har varit på kajen i båten ett tag ikväll, och ett litet tag på sportfältet. ska nu se the mentalist och cougartown tror jag, kanske måla naglarna och så.


if we ever meet again

även igår var jag på zon i ljusvattnet, gick piss men det var superkul.
idag har det varit en normal dag typ, var med linn efter skolan, visar nått från de sen, första träningen på sportfältet, grymmt, inte bäst humör kanske men, efter den följde nästan alla hem till mej och spelade in några typ ramsor, sen fick jag skjuts till li, där jag nu sitter. ingenaning vad det finns för bilder här så det får bli samma som sist, hehhh

två månader, jag älskar dig!


låt det aldrig ta slut

vid sex for jag till li, åkte en typ- frän bil, cykla tandem, spela fotboll mot henke♥ &hardy, såg lite av house of wax, gjorde ingenting, och såg lite av typ- all about steve. typ min kvälll- en bilddd från kvällen som li har tagit

sommarn är här nu, och allting känns så bra

dagen har spenderats i ljusvattnet på zon. var kul då jag tränade med amandanordh&elinpetterssons lag och sen spelade med bla amandawallin&elinsöderström? ahahaha sött att dom het likadant, iaf så spårade jag, amandaw&elins, de ägde. eller allt var faktiskt riktigt kul, trotts att jag inte var så taggad, hehh..
har ätit pizza och nu skajag klä på mej!

jag flyger högt som en albatross

träning i tältet var det gårdagskvällen hade att bjuda på, endå bra. idag mest lugn dag, idrotten- fotboll på baksidan, efter skolan emmsi, sola, kajen (ovanligt) och sen hem sen till henne för att käka panpizza. sen halvfem bussen till stan där vi mötte upp älskling, ludde&wikström. gick till ludde, såg film, var ute osv, mysigt!

jagälskardig!


hoppa lite upp och hoppa lite ner

lunchrasten bjöd på grillning med gårdagens folk. efter skolan samma som igår, alltså emma, jeppe, hampe, matte och nu även tobbe som drog till kajen. idag vart det mer bad, och lite solning, knappt någon sol men, lite ketchup här och var men super!



sommaren är här, ta det lungt

igårkväll var det först träning på preem med u17 sen hem och snabbduscha för att sen fara tillbaks till kajen med ämmaaa, åsså kom båtn till kååååååg osv, kung kväll iaf. bild från då-

(L)


solbrännan svider men ingen lider

ÅRETS FÖRSTA BAD I HAVET IDAG!
slutade kvart över ett, då for jag, emma, jeppe, hampe&matte till ica, sen for alla utom matte till kajen och solade. sen for vi hem och hämtade badkläder, så for jag, emma och jesper tillbaks till kajen och solade och badade, till halvfem. första brännäslorna åxå!! hur underbart är inte livet just nu?

jamendu, varför inte en bild från kajen förra året då- NU ÄRE FFS SOMMAR


together all the while

krattning på sportfältet igårkväll, långt från kul men nästa vecka blire kanske gräs!! spelade sen lite fotboll med emma,emma&linn, vi drog till ica där amanda väntade och köpte glass osv. for sen och tittade på killarnas träning, efter det vart det bla plugg till noprovet idag. ska fortsätta lite med det nu åxå, har ju sovmorgon hahh..
vaknade typ tio över fyra av att min vad typ krampa ihop, kuuuuuul

hey,soulsister


i never get the truth

nu är engelskaprovet klart, klockan&utvecklingssamtalet åxå. varit med olivia, snackat om saker och ätit glass osv, super! typ endå bra dag idag, än så länge? näe snart ska jag fara iväg så

hahasötbild- SOMMARRRR

you will see someday, that all along the way, i was yours to hold

första vinsten i serien kom ikväll, 3-1 mot sunnanå. ganska tufft spel ibland och så, men skitkul!
har gjort lite läxa, och ska fortsätta med det nu, men ja tänkte ba visa en del av noläxan, HAH...


there's so much time, to figure out the best of my life

sitter numera längst fram i klassrummet, kul, iaf med olivia så! efter skolan var jag med li, vi gick till sportfältet och snurrade omkring, skitskönt! pratochskratt och så, sen har jag ätit grillade hamburgare ute, och nu skajag bytaom-

förra sommarn när vi var på sportfältet nån gång yeas!

your heart can breakin' to, when someone loves you

kvällen har spenderats med släkten hos mormor&morfar då mormor snart fyller jämt! god mat, tårta, kubb och massa kul, gulliga kusiner man har... stenis kaxxar men ajaaaa. tror det blir att göra svenskaläxan ikväll, dvs läsa. lite småsöt video från natten, HAHH


do you know that your love is the sweetest?

jag och emmaL har varit och sett systers fotbollsmatch och pratat, riktigt kul!
en bild från fredags när vi gick till träsket, hur mke sommar?

take a chance and be strong

igår vid fem mötte jag upp amanda,sara&ida vid hemmakväll, gick och köpte lite gott och for sen till ida där vi fick pizza. var ute, såg film, pratade osvosv. sara&amanda for nångång under kvällen och jag och ida sovde ute i en stuga, pratade och så! superr! fick hämtning vid elva idag och for en snabbis till båten, SOMMARNUTACK!?!?

bild från fredags då jag var med emma!


im not ready to make nice, im not ready to break down

idag har studsmattan kommit fram och lilleskutt har fått flytta ut, SOMMARRR!
nu ligger jag på studsmattan och ska skriva på svenskan, och nu kom syster med lite chips oxå, kan de bli bättre?

:*


i'm not afraid to cry

torsdagen började med match på norvalla som förlorades med för mycket. for sen hem och cyklade vid ett till solbacken med emma,emma&amanda, for sen till amanda och gjorde tacos, såg män som hatar kvinnor&hannahmontana the movie, skrämmdes (AHAHAHHA), pratade, skrattade osvosv... riktig superdag/kväll/natt!!
fredagskvällen har spenderats hos farmor&farfar med släkten, grillat, hockey osv. jag, carro&frida gick till träsket, superrr! och när vi gick tillbak vart det åska och så, hur mysigt som helstttttt! for sen å hämta mamma och kom hem vid ett, nu blir det att sova trorjaggg

90mil, OKEJ?


i hope that you can hear me

tog tjugoitrean till stan där mamma hämtade mej och skjutsade mej till älsklingennn, där även ludde va och sen kom wikström, vi såg typ film och så, mysit! sen vart ja hämtad vid sex, hem och åt sen till emma. for ut och gick och lämnade lite grejer hos folk och sa hejdå till li som åker till sthlm över helgen. for sen hit och såg grey's och ja, nu blir det att sova tror jag. bilder från nu ikv-


ibland undrar man

i know, mistakes been made between us two

började tio över nio idag somvanligt, hade sen musik då vi utvärderade och kollade om låtar till skolavslutningen. sen matteprov och efter det no, där kerstin gjorde experiment hela lektionen. kortlunch och sen svenska, snackade om sandor/slash/ida som vi läser, slutade sen kvart i ett. har varit hemma sen dess men snart far jag!
efter matteprovet gick jag, mända& emmä ut. tre bilder från då, emmääääs bilder



there's nothing left to prove

blev ingen träning för min del idag, ska vila upp mej inför torsdag, börjar typ bli sjuk... for istället och kollade på och snackade med oliviaL. har sen sett cougartown och ligger nu i sängen och ska skriva på svenskan.

dethär är alltså lite av baksidan på shortsen jag köpte i lördags, melove!

must have been high, to say you and I, weren't ment to be

dethär och lis svarta kofta hade jag påmej idag, tröjan är då den jag köpte i lördags.

there's a truth in your eyes saying you'll never leave me

en till vanlig skoldag, har ganska sen träning ikväll så det blir nog lite mer svenska innan den, men nu blir det att läsa igenom lite av mina 768 inlägg på bloglovin, kul...

en gullig-dålig-randombild från valborgs!


jag dricker upp oceaner, jag bryter vågors svall, jag är miljoner indianer

cyklade en snabbis till linn igår och hämtade en sonyladdare så nu har jag min älskade w610i igen, kan inte prata i telefon men och. iaf hare varit en vanlig dryg måndag idag, ingen teknik men träning, spelade typ, mke. måst träna på engelska& svenskan är inte klar, kul liv.
+ att jag saknar linneaa


just when i thougt that we could make it, reality strikes me down

igår hade vi främmande av några skitsöta och åt grillat, for till li, gjorde inte så mke, for ut ett tag och sen till jeppe och såg skräckis. kom hem till li efter elva nångång, och vid tolv hoppade vi i badet med ansiktsmask&hårinpackning, såg sen nästan hela picture this. när vi vaknade idag tjollrade vi på lite och tog sen kvartitolvan till stan, åt på max, gick omkring och jag köpte rcmn-tygskor. gick sen till sjungande och såg henkes match, bytte om och sen hade vi match. gick hyffsat i första och skit i andra, var typ, halvt död, förlorade med 4-0. har ätit tacos igen och mår ganska så dåligt, ska ut en snabbis nu.


if the lies dont touch you the truth will

jag&linn steg upp vid 8, jag gick till emma kring 9 och sen tog jag och hon halv10bussen till stan. hon bjöd mej på mat, hehhh, träffade sen nån gång emmaL så vi gick med henne också. träffade även henke♥ och så. fick med mej ett par thights, shorts, axelbandslöstlinne(?), en ring& en skolavslutningsklänning. hem tog vi kvart över två bussen och for först till emmaN& sen till emmaL. satt ute på en inglasad altan hos Lindman, hon sa att det va 31grader, omg. aja, iaf så drack vi saft och fika lite, super!

gemig sommar!


to be only yours i pray

efter tacos for jag till linn. vi har vell inte gjort så mycket speciellt, snackat och så. super måja säga! vid kvart i elva for vi till mej och nu ligger flickan och sussar brevid mej i sängen medans jag sett större delen av a walk to remember.
linn är lite för söt ibland...


be yourself is all that you can do

matte, so- brandövning, idrott. min skoldag, var konsert med typ the one with, så vi hade ingen bild, dom va iaf bra. slutade två somvanligt, sen var jag med li&jeppe, såg skräckis och spela cs, tummenupp!
nån randombild ja haft lite kul med, hahh

all you ever wanted to do, was trust someone to always be around

kvällen har varit träning i tältet och lite svenska tänkte gå och duscha för... en timma sen, men de vart inte, och när jag tänkte görare nyss ist skulle visst frida duscha och sen pappa, HAHH.


you know we've been down that road

inget speciellt med gårdagen, förutom att emma fyllde år och jag var med henne då. hade också träning och så. idag var jag och nåra till johnbauer efter lunch och där vart det en heldel skratt och så. sen kom jag hem därifrån vid fyra och har fått i mig en billys.

when i look at the sun i think of you, cause you are my sunshine!


youre living in the dark where noone can see your tears

helt vanlig tisdag idag typ, var då med li ikväll, gjorde endel läxa som det var tänkt, li sjöng och det var bara allmänt bra. sen har jag sett the mentalist och cougartown, och nu blir det svenskan somvanligt, går frammåt, eller så int...

hahahhaha en riktigt snygg bild från lördags men iaf superduper>>>>


everything is never as it seems

sitter med gåshud hos li, hon spelar&sjungerrr... grymmmmmmt

åhåååå hon spela nyss låten hon gjorde till mej för ett halvårsen typ, gullllllunge jag älskar dej!!!!!!


vad har du för stopp i blusen

endast för dej alex!
haha måndagar är verkligen ingen dag för spel, jag får damp och så, kortsagt, träningen gick sämst.
nu blir det nog en macka, sen engelska som är till imorrn och sen skitsvenskan..

koooool


jag vet hur det känns, när broar till tryggheten bränns

matchen clemens mot vann vi med 11-0. sen for jag till elsa där vi såg wipeout, ballar av stål och åt blåbärspaj. sov där och sen idag följde jag till brännan. super att träffa lite saknat folk och så. vart några timmar i aulan, hah. iaf så for vi hem vid kvart över två och käkade lite sen kom mamma och hon skjutsade mej till emma åxå gick vi till sista tekniken. sen har jag just ätit och nu blir det att dra på lite mer kläder sen cykla till emma.

bild från när jag och li var ute

i want you to know, that it doesn't matter where we take this road, someones gotta go

drog på mej tjocksockar, tjocktröja, tog en filt och satte mej på balkongen och skrev. iskallt vart det, och det började nästan regna så jag gick in med bara en sida skriven. och nu har jag packat och så och ska på match, får se om det blir någon update ikväll!

randombild ja tog idag, nu äre lite brådis.

i taste every moment and live it out loud

hade helt glömt, eller kanske förträngt (?) svenskan, ska vara inne på onsdag och jag är knappt halvklar

så nu blir det att skriva, mjukiskläder är det som gäller idag, som ni kanske ser.


time to be honest

li for för dryga timman sen. blir att vara hemma på dan och match ikväll! en bild från igår


sometimes goodbyes aren't forever

idag var jag, emma&amanda och såg sunnanås match, vart skitkallt, heh. kom hem kring kvart över sex, och tio över åtta kom li, vi gick typ ut och så, sen kom jespeeeeeeer, vi såg the eye, skrek... liiiite... spelade lite osv, han for vid tolv och nu ska jag och li se wildkids, hahhhh... sen typ sova, elleeeeeeeeer?


time together is just never quiet enough

matte, bad & en utvärdering, det var skoldan igår, slutade kvart i ett. då for jag och emma hit och badade och hade det mysigt, hon fixade mitt hår och så, sen for hon före fem nån gång och sen kom elsa&cissi, deras familjer och magnus! vi åt grillat, satt ute och grillade gott och pratade, gick ut, körde sanning&konka, satt ute vid en eld osv, supermysigt, och sen har dom sovit här, har lärt mej spela lite piano också, hah. har även pratat om båten och så.

förra valborgs, hah


RSS 2.0